zondag 23 februari 2014

Update...

Misty heeft een rustige nacht gehad. Ze heeft heerlijk in de bench liggen slapen. Overdag staat de bench open zodat ze rond kan lopen wanneer ze dat wil. Alleen als ik even druk ben en minder op haar kan letten gaat de bench even dicht uit voorzorg want Misty mag beslist niet op de bank of de stoel springen met haar zere pootje. Gelukkig is ze verstandig en geeft ze netjes aan wanneer ze even bij me wil zitten.

Het is heel belangrijk dat Misty zo snel mogelijk haar zere pootje weer gaat gebruiken. Ze krijgt pijnstillers zodat ze bijna geen pijn voeld, maar ze moet weer even door krijgen dat ze haar pootje ook echt kan gebruiken. Na de operatie kreeg Misty bij het uitlaten alleen haar halsbanden om, ze loopt dan nooit fijn mee, trekt dan hard aan de riem. Kan je zeggen dat de dame dat ook doet op drie pootjes wat geen gezicht is. Super snel naar buiten gaan, plasje doen en daarna bijna rennend weer naar binnen. Vanochtend kreeg ze bij de tweede wandeling haar werktuigje weer om. Ik heb geen idee wat er in dat kleine koppie om ging, misschien dacht ze dat ze moest werken maar opeens stond Misty voorzichtig weer op vier pootjes, liep langzaam op vier pootjes met me mee naar buiten. Opeens heeft ze door dat ze gewoon op vier pootjes kan lopen, ook zonder haar werktuigje. 

Nu loopt Misty de hele dag, wel langzaam en voorzichtig. En wanneer ze opeens weer op drie pootjes gaat lopen reageerd ze netjes op het aangeleerde commando "Op vier pootjes lopen". 

                 


Ben erg blij met deze vooruitgang.

Dikke Knuff DigiLady xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten